Last visit was: It is currently 19 Apr 2018, 19:04


All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Het reserveren van een tafel in de Purperen Draak
PostPosted: 29 Jul 2013, 11:34 
Moderator
User avatar

Joined: 05 Oct 2011, 15:08
Posts: 1752
Location: Groningen
Na overleg met de Purperen Draak volgen hier een soort van aandachtspunten voor het reserveren van een speeltafel. Handig voor zowel de nieuwe mensen als de oudgedienden.

Reserveringen in het algemeen
* De donderdagavond is in principe voor de wargamers waarbij er vrijwel altijd ruimte is voor Yu Gi Oh spelers om er naast te zitten. Kijk voor het reserveren op andere dagen even bij 'Andere dagen reserveren' hieronder.

* Reserveer op tijd: reserveer je voor de donderdagavond, doe dit dan bij voorkeur voor donderdagmiddag 15.00, anders is je tafel niet te garanderen. Last minute? Check dan even het reserveringstopic en vraag het even na aan Martijn.

* Tafelreserving maken:
Ga hier heen: http://www.purperendraak.nl/agenda en selecteer de datum (bij de donderdagen staat waar mogelijk een Groninger Wargamers Guild item, alleen hier kan je dus op deze manier reserveren) waarop je een tafel wil reserveren. Als je nog geen account hebt op de website van de purperen draak, maak dan even 1 aan. Het is weinig werk en spreekt redelijk voor zich.


Donderdagreservering
* Een reservering op de donderdagavond staat in ieder geval vanaf 19.00. Als je pas om half 8 komt is dat geen probleem, maar de tafel wordt dan vrij gehouden vanaf 19.00. Als je veel later (bijv. 20u) gaat komen neem dan ook even contact met De Purperen Draak (Martijn) zodat hij er vanaf weet.

* Wil je veel eerder (bijv. om 17 of 18u of nog eerder) reserveren op de donderdag, dan kan dat vaak wel. Neem dan even op tijd contact op met De Purperen Draak (Martijn). Dit kan voorkomen dat je aan het begin van de avond moet verkassen naar een andere tafel ivm het efficiƫnt indelen van de tafels. Je kan het natuurlijk bij je reservering vermelden, maar dat is geen garantie.

Andere dagen reserveren
* Kort van te voren: Bedenk je bijv. donderdag dat je zaterdag een game in de PD wil spelen, ga nog even langs voor die tijd en vraag het. Dan is het vaak wel te regelen zolang er geen massa's reserveringen binnenkomen. Kijk wel even op de agenda ivm evenementen waardoor de PD al 'volgeboekt' is (denk bijv. aan Magic (release) toernooitjes).

* Bedenk je ruim van te voren (bijv. maandag, of nog eerder) dat je t weekend daar op een game wil spelen of op een andere dag, bijv. vrijdagmiddag, check even de agenda en stuur Martijn een mail (martijn @ purperendraak.nl) of loop even langs.

Toewijzing van tafels
Op de donderdagavond zitten de Yu gi oh'ers over het algemeen aan de paarse tafel. Vraag even op welke tafel je kan spelen, dan krijg je een tafel toegewezen. Op deze manier krijg je geen 'verspilling' van ruimte door bijv. een 4x4 en een 6x4 naast elkaar (2x4 over) terwijl er bijvoorbeeld sowieso twee 6x4 tafels gereserveerd zijn.
Het toewijzen van tafels geldt natuurlijk ook voor andere dagen.

Wees sociaal met ruimte
Heb je een 4x4 tafel gereserveerd, neem dan niet 6x4 (of 8x4 bij reservering van 6x4) in beslag door daar je spullen neer te leggen. De ruimte in de PD is beperkt en de andere wargamers en of andere spelers moeten dan wachten tot jij je spullen daar weghaalt voor ze gebruik kunnen maken van die ruimte. Bedenk dat je het zelf ook vervelend vindt om te moeten wachten op vrije ruimte. Wees dus sociaal.
---------------------------------
groeten namens de GWG,
Arjan

PS. vragen of opmerkingen over dit topic? Bijvoorbeeld over tikfoutjes, spelling- en grammaticafouten of andere opmerkingen, stuur mij even een PM.

_________________
http://dutchnid.blogspot.com


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Het reserveren van een tafel in de Purperen Draak
PostPosted: 12 Dec 2014, 13:53 
Moderator
User avatar

Joined: 05 Oct 2011, 15:08
Posts: 1752
Location: Groningen
*even bijgewerkt* :mrgreen:

_________________
http://dutchnid.blogspot.com


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Het reserveren van een tafel in de Purperen Draak
PostPosted: 12 Dec 2014, 18:59 
User avatar

Joined: 19 Oct 2011, 15:22
Posts: 478
Of te wel we mogen Martijn heel erg persoonlijk gaan lastig vallen :lol:

*mod powahrs:... wise ass...ok ok ik heb t wat aangepast groet'n Arjan*


Top
Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Theme created StylerBB.net & kodeki